ON THE MECHANISM OF FORMATION OF «CAKE» DEFECT IN CONTINUOSLY CAST AUSTENITIC STAINLESS STEEL AND MEASURES TO REDUCE ITS. REPORT 2
https://doi.org/10.17073/0368-0797-2013-9-22-25
Abstract
About the Authors
O. K. TokovoiRussian Federation
D. V. Shaburov
Russian Federation
References
1. Токовой О.К., Шабуров Д.В. // Изв. вуз. Черная металлургия. 2013. № 7 С. 19 – 22.
2. Линчевский Б.В. Термодинамика и кинетика взаимодействия газов с жидкими металлами – М.: Металлургия, 1986. – 222 с.
3. Evans D., Pelke R.D. // Trans. AIME. 1964. Vol. 230. P. 1657 – 1662.
4. Металлургия стали. /В.И. Явойский и др. – М.: Металлургия, 1973. – 816 с.
5. Евтеев Д.П., Колыбалов И. Н. Непрерывное литье стали. – М.: Металлургия, 1984. – 200 с.
Review
For citations:
Tokovoi O.K., Shaburov D.V. ON THE MECHANISM OF FORMATION OF «CAKE» DEFECT IN CONTINUOSLY CAST AUSTENITIC STAINLESS STEEL AND MEASURES TO REDUCE ITS. REPORT 2. Izvestiya. Ferrous Metallurgy. 2013;56(9):22-25. (In Russ.) https://doi.org/10.17073/0368-0797-2013-9-22-25